Κλιματισμός - AEGEAN CLIMA

 
Τηλέφωνο 2114101834
 
Κινητό Τηλέφωνο +306977685576
 
Φαξ 2114101834
 
 
 
 
 

Κλιματισμός - AEGEAN CLIMA στην Αθήνα - Σεπόλια

 
Η εταιρεία AEGEAN CLIMA, που εδρεύει στην Αθήνα-Σεπόλια, ειδικεύεται στον κλιματισμό, οικιακό και επαγγελματικό.

Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο, η άρτια εξειδίκευσή μας πάνω στο αντικείμενο, η συνέπεια και πάνω από όλα ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία εκείνα που μας τοποθετούν στις βασικές επιλογές για οποιονδήποτε αναζητά σχετική εργασία υψηλού επιπέδου και αμεσότητας σε χρόνο.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας για να προτείνουν και να υλοποιήσουν από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο αυτό ακριβώς που εσείς επιθυμείτε για τον οικιακό η επαγγελματικό σας χώρο, πάντα στις πιο οικονομικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Εκτός από την εγκατάσταση του κλιματιστικού του σπιτιού ή της μονάδας κλιματισμού της επιχείρησής σας, η AEGEAN CLIMA αναλαμβάνει και τη συντήρησή ή την όποια επισκευή μπορεί να χρειαστεί, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Αναλαμβάνουμε, επίσης, την εγκατάσταση κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας ή στο σκάφος αναψυχής σας, το service και τον έλεγχο απόδοσης του εν λόγω κλιματιστικού καθώς και τον καθαρισμό του, την πλήρωση του ψυκτικού υγρού και τον έλεγχο απωλειών.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας και είναι σίγουρο ότι κι εσείς με τη σειρά σας θα βρείτε την λύση που αναζητάτε στο θέμα του κλιματισμού και που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
 
 
ΕΠΟΧΗ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου Split δεν έχουν τη δυνατότητα παροχής νωπού αέρα (φρέσκου) στο χώρο που κλιματίζουν και είναι παρεξηγημένο από πολλούς καταναλωτές ότι όντως το κάνουν. Δεν έχουν τη δυνατότητα και την κατασκευή αυτή, απλά ανακυκλώνουν τον αέρα του χώρου τον οποίο ψύχουν ή θερμαίνουν ανάλογα τη λειτουργία της εποχής.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας αφού εξετάσουν τη δυνατότητα της παροχής νωπού αέρα (φρέσκου) ποσότητας έως 30% του ανακυκλώμενου, που αρκεί (όπως και στις κεντρικές μονάδες κλιματισμού) με ειδική κατασκευή καναλιού πίσω από την εσωτερική μονάδα και από το εξωτερικό περιβάλλον, δημιουργούν είσοδο φρέσκου αέρα επιτυγχάνοντας τον σωστό κλιματισμό του χώρου, καθώς και την όσο καλύτερη τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Δεν ισχύει μόνο για την εποχή του κορονοιού που ζούμε, αλλά και για πάντα για τον σωστό κλιματισμό και αερισμό του χώρου. Κλείστε ραντεβού για επίσκεψη και αυτοψία του τεχνικού μας στο χώρο σας στο τηλ. 6937060140.