Κλιματισμός - AEGEAN CLIMA

 
Τηλέφωνο 2114101834
 
Κινητό Τηλέφωνο +306977685576
 
Φαξ 2114101834
 
 
 
 
 

Επαγγελματική Ψύξη - AEGEAN CLIMA στην Αθήνα - Σεπόλια

 
Και στον τομέα της επαγγελματικής ψύξης, η AEGEAN CLIMA, με έδρα της την Αθήνα-Σεπόλια, είναι στο πλευρό σας για να έχετε άριστης ποιότητας δουλειά στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Χάρη στην πλούσια πείρα και την βαθιά γνώση πάνω στο αντικείμενο των προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών μας, αναλαμβάνουμε τις εγκαταστάσεις ψύξης σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους, όπως καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λπ.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κρατάμε τις τιμές μας σε προσιτά επίπεδα και την ποιότητα της δουλειάς μας ψηλά, κάτι που καθιστά την εταιρεία μας βασική προτεραιότητα για τους επαγγελματίες που αναζητούν συνέπεια, συνέχεια και κυρίως προσοχή στη λεπτομέρεια.

Φυσικά, εκτός από την εγκατάσταση του συστήματος ψύξης της επιχείρησής σας, η AEGEAN CLIMA αναλαμβάνει και τη συντήρησή του με τους ανθρώπους μας να είναι συνεχώς στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την επισκευή και του υπάρχοντος συστήματος ψύξης σας, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Επίσης, πραγματοποιούμε εγκατάσταση συστημάτων επαγγελματικής ψύξης (παγομηχανές, βιτρίνες, ψυγεία, πάγκοι, θάλαμοι κ.α.) και για χώρους μαζικής εστίασης (εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, κρεοπωλεία κ.α.).

Για αυτό μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και βρείτε την οριστική λύση που θέλετε για την ψύξη του επαγγελματικού σας χώρου.